Skip to content
Andre ved roret

Instech - nye styremedlemmer

Toppbilde - Instech (1)-2

Matae har hatt det viktige oppdraget med å finne nye styremedlemmer til Instech. De rette matchene er Torvald Kvamme og Vegar Styve! 

Instech startet opp i 1994 og har siden det vært en ledende aktør i utviklingen av teknologiske løsninger for sjøforsikringsbransjen. De har som mål å forbedre arbeidshverdagen for ansatte og kunder innen sjøforsikring verden over, ved hjelp av bærekraftig og effektiv teknologi som legger til rette for økt samarbeid. 

Instech Solutions er et selskap som er i en omfattende endringsprosess og har påtatt seg store oppgaver innenfor software-utvikling de nærmeste årene. I denne forbindelse ønsket vi å knytte til oss nye styremedlemmer med konkret erfaring fra større IT-prosjekter, med integritet og som ville være uredde i forhold til veivalg for selskapet. Vi er derfor veldig glade for - og stolte av - at Torvald og Vegar har funnet dette spennende og vil bidra med sin kompetanse. I tillegg til å møte de kriteriene som vi var spesielt på jakt etter, bringer de med seg omfattende kompetanse innen ledelse generelt, sier styreleder i Instech, Per Gustav Blom.

Instech søker styremedlemmer med god portefølje- og prosessstyringsevne og sterk forretningssans. Styremedlemmet vil ha en avgjørende rolle i prosjektstyringen og utviklingen av Etuity, som er en ny og omfattende skybasert plattform som vil forenkle og forbedre sjøforsikringsprosessen.

Jeg ser frem til muligheten til å bidra til den videre utviklingen av Instech. Jeg har i mange år jobbet med innovasjon og vekst i bank- og finanssektoren, særlig i Bulder Bank og Sparebanken Vest. På den måten er jeg godt rustet til å håndtere de utfordringene og mulighetene som møter Instech. Jeg tror på høy kundeinvolvering, tydelige mål og effektiv ledelse som nøkkelfaktorer for suksess. Min bakgrunn i strategisk ledelse, risikohåndtering og digital transformasjon vil være verdifulle bidrag til styret i Instech. Jeg gleder meg til å bruke min erfaring og mine egenskaper til å hjelpe selskapet med å nå sine ambisiøse mål, sier Torvald Kvamme.

Styremedlemmene vil inneha et betydelig ansvar og ha stor innflytelse i selskapets strategiske retning, samt bygge opp Instechs fire grunnverdier: integritet, deling, agilitet og nysgjerrighet. 

Jeg er svært motivert for å bli med på den spennende reisen Instech har tatt fatt på gjennom arbeid i styret. Med ledererfaring fra forsikringsbransjen har jeg et bredt perspektiv på strategisk ledelse og risikohåndtering. Jeg har selv sittet i og ledet styringsgrupper for store IT-prosjekter og har en dyp forståelse for prosess- og porteføljestyring. Det vil være avgjørende for Instechs vekst og suksess. Jeg ser frem til å bidra med mine kunnskaper om forretningsforståelse og å sikre tydelige forventningsstyringer og effektive risikovurderinger i styrearbeidet. Dette gleder jeg meg til, sier Vegar Styve.

 

Matae gratulerer Instech, Torvald Kvamme og Vegar Styve med et godt og riktig valg for alle!