Skip to content
Andre ved roret

Polaris Media Vest har fått ny regiondirektør

Polaris - Toppbilde til nettsidesak

 

Matae har hatt det spennende oppdraget med å finne ny regionleder for Polaris Media Vest. Marit Kalgraf er godt i gang med arbeidet. 

Jeg gleder meg til å starte på oppgavene og til å bli kjent med de ansatte, spesielt i de mediehusene som jeg ikke har jobbet med før, sier Kalgraf.

Styreleder Håvard Kvalheim i Polaris Media Vest forteller at prosessen med å finne den rette kandidaten har vært grundig, og at konkurransen var hard.

Det er gledelig å se hvor stor interesse det har vært for denne jobben. Det har vært svært mange gode og kvalifiserte kandidater i prosessen, og sterk konkurranse om å få jobben. Marit har vist at hun har gode lederegenskaper og er flink til å bygge lag og samhold, samtidig som hun har lyktes med å skape positiv endring og digital omstilling. Vi er overbevist om at hun er riktig person for å utvikle den utvidede region Vest inn i fremtiden, og gleder oss til hun tar fatt på jobben, sier Kvalheim.

Kalgraf blir nå leder for en region med 10 mediehus, ca. 75 ansatte og en omsetning på ca. 124 millioner årlig. Styrelederen gleder seg til å jobbe med Kalgraf for å utvikle regionen.

Matae gratulerer Polaris Media Vest og Marit Kalgraf med et godt og riktig valg for begge!