Skip to content
Andre ved roret

Tide Buss As - Direktør for mennesker og kultur

Tide - menneske og kultur i Tide Buss AS

 

Matae har hatt det spennende oppdraget med å finne ny direktør for mennesker og kultur for Tide Buss As. Den rette matchen er Ingeborg Morken!

Ingeborg Morken (46 år) er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med tilleggskompetanse innen jus. Hun har også mottatt utmerkelsen Vinner Årets Unge Leder 2015, og var blant Topp 10 Vestlandets ledertalent i E24s kåring i 2012.

Stillingen direktør for menneske og kultur har en sentral rolle i både Tides strategiske og operative arbeid for å legge til rette for gode, lønnsomme arbeidsplasser preget av en sunn og attraktiv kultur. Ingeborg vil arbeide både med de overordnede strategiene i konsernet innenfor dette fagfeltet samtidig som hun vil inngå i den øverste ledelsen i Tide Buss AS. 

- Jeg er veldig glad for å kunne ønske Ingeborg Morken velkommen til oss. Tide er busser, bybaner, ruter, billetter, logistikk, holdeplasser og drivstoff. Men mest av alt er det mennesker, og i Tide er det våre 5.600 medarbeidere som skaper verdier og resultater. Ingeborg bringer med seg omfattende og betydelig erfaring fra store, komplekse organisasjoner og vil være et sterkt bidrag til at Tide når målsettingen om å være en solid og foretrukket arbeidsgiver, sier Roger Harkestad, konsernsjef i Tide AS.

Matae gratulerer Tide Buss og Ingeborg Morken med et godt og riktig valg for begge!