Skip to content

Hvem er vi?

Vi er engasjerte rådgivere med klare tanker om hva som er riktig sammensetting i verdiskapende styrer og ledergrupper.

Vi har mer enn 20 års erfaring innen ledelse, rekruttering og styrearbeid i alt fra familieeide bedrifter til store internasjonale konsern.
Vi bygger et selskap der vi jobber sammen i tverrfaglige team og hvor alle kolleger kan få mulighet til å eie og påvirke selskapets utvikling.

Hege Rødland
Foto: Tove Breistein

Hege Rødland

Grunnlegger og partner

Hege er en forretnings- og organisasjonsutvikler utdannet fra BI, UIB og ICF. Hun drives av å forstå komplekse virksomheter og de kompetanser og lederprofiler et styre eller en toppledergruppe trenger for å lykkes i fremtiden.

Hun har vært kommersiell leder i ulike internasjonale vekstselskaper og bygget opp flere konsulentmiljøer innen strategisk rådgivning og executive search. Hennes styreerfaring fra startup og stiftelse har gitt henne verdifull innsikt i ulike eierstrategier og styringsformer.


E-post: hege.rodland@matae.no
Mobil: 916 17 560

opp fjellet

Hva betyr Matae?

Matae betyr kompis, partner og omsorg på mange ulike språk. Navnevalget er også inspirert av Maté, en oppkvikkende søramerikansk te som drikkes av fjellvandrere når de stopper opp for en god samtale om seire og motbør og om hvordan nå nye høyder.

Vi i MATAE skaper rom for at eiere, styremedlemmer og ledere kan møtes og bli engasjert i hvordan de kan ta sine virksomheter til neste nivå.

Matae - en partner som bryr seg og utfordrer i beste hensikt.

Roy Tore Lysen Jensen

Partner og strategisk rådgiver

Roy Tore er utdannet samfunnsviter fra UiB med videreutdanning i innovasjon og ledelse fra Norges Handelshøgskole.

Han har jobbet nesten 20 år i TV 2, som journalist, redaksjonsleder, vaktsjef og administrativ sjef i TV 2 Nyhetene og TV 2 Sporten.

Roy Tore har de siste årene vært seniorrådgiver og partner i Norges største lederrekrutteringsselskap, Visindi. Der har han bistått over 150 selskaper, organisasjoner og offentlige virksomheter med å finne fremtidsrettede ledere som motiverer, inspirerer og setter retning for sine ansatte og kolleger. Han har dessuten vært involvert i strategi-og endringsprosesser.

Roy Tore har bred styreerfaring. Han har vært vararepresentant i TV 2 ASA-styret, styremedlem i flere av TV 2s datterselskaper og selskap der TV 2 har hatt eierinteresser. Han har også vært styreleder i medlemsorganisasjonen til medieklyngen Media City Bergen. Roy Tore har vært mangeårig styremedlem i Nordiske Mediedager. Han har også sittet i NHH-rektorens strategiske råd for høgskolens etter- og videreutdanning.

Roy Tores leder- og styreerfaring har gitt ham betydelig kompetanse på endrings- og omstilling i bransjer som møter nye utfordringer.


E-post: roytore.jensen@matae.no
Mobil: 909 20 447

Roy Tore
Foto: Tove Breistein
E.Bovoli

Elizabeth Bovoli

Prosjektleder administrasjon | rådgiver søk og analyse

Elizabeth er en strukturert leder med bakgrunn fra ulike fagområder. Hun har lang erfaring med å lede større prosjekter, samle og motivere mennesker og å utvikle strategier.

Elizabeth har jobbet i blant annet Kode, Design Region Bergen, Vestnorsk Jazzsenter, Gi Gaven Videre og Netlife Bergen, og har god kjennskap til både offentlig og privat sektor.

Hun er nysgjerrig og utfordrer gjerne for å finne de beste løsningene. Hun ønsker å se helheten, uten å gå glipp av de viktige detaljene, og er opptatt av å kommunisere på en måte som skaper tillit og trygghet.

På fritiden trives Elizabeth godt på utstillinger og konserter, spesielt klassiske!


E-post: Elizabeth.bovoli@matae.no
Mobil: 930 21 454

Maria Gunnarsen
Foto: Tove Breistein

Maria Gunnarsen

Prosjektleder søk og analyse

Maria er prosjektleder for analyse, søk og utvelgelse av de rette kandidatene. I Hartmark Executive Search fikk hun et bredt nettverk og faglig ballast som vil gagne våre kunder i jakten på spennende nasjonale og regionale styrekandidater.

Hun har mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo, og skrev sin masteroppgave om sammenhengen mellom psykologisk trygghet og jobbengasjement. I Rambøll Management Consulting jobbet hun med gjennomføring og analyse av arbeidsmiljøundersøkelser for private og offentlige virksomheter. Hennes erfaring og tverrfaglige studier bl.a. innen kultur, kommunikasjon og fordypning i samfunnspsykologi vil bidra til et helhetlig perspektiv i å forstå hva som kjennetegner de lederne og organisasjonene som lykkes og ikke.

På fritiden liker hun å ta seg en løpetur, å reise til nye steder, og ser gjerne en true crime serie eller to. 


E-post: maria.gunnarsen@matae.no
Mobil: 959 09 932

Eivind Areklett Norebø

Strategisk rådgiver

Eivind er utdannet ved Sjøkrigsskolen i Bergen og har en MBA fra Herriot Watt University i Edinburgh. Han har over 20 års erfaring innen økonomi og finans, hovedsakelig som CFO/Økonomidirektør i Sjøforsvaret, Havforskningsinstituttet, EFTA, Helse Bergen og Sparebanken Vest. Han har ledet store økonomiorganisasjoner og gjennomført flere strategi- og endringsprosesser.

De siste 10 årene har Eivind vært toppleder i Bookkeeper, Montera og ECIT. Han ledet oppbyggingen av Bookkeeper, som ble en del av ECIT i 2017, hvor han har ledet flere deler av organisasjonen. ECIT har nå over 4 milliarder i omsetning, 2600 ansatte og virksomhet i 10 land. Han har deltatt i nærmere 30 oppkjøp og gjennomført strategiske endringsprosesser.

Eivind har også vært administrerende direktør i Montera, Norges største innomhus monteringsfirma, og har opparbeidet kompetanse innen entreprenørbransjen i Norden. Han har lang styreerfaring fra ulike sektorer, og hans brede erfaring har gitt ham betydelig kompetanse innen ledelse, strategi, økonomi og kulturbygging i både privat og offentlig sektor. 


Mobil: 479 14 070

Eivind
Eirik

Eirik Haaland

Strategisk rådgiver - Starter i august

Med sin lange bakgrunn innen strategisk ledelse, forretningsutvikling, teknologi og prosjektledelse bringer Eirik Haaland med seg verdifull kompetanse inn i Matae. Han er en viktig ressurs for våre kunder og kandidater på Vestlandet innen styre- og lederutvelgelse.

Eirik har 17 års fartstid fra TV2 i roller som kommersiell leder, leder av utviklingsavdelingen i TV 2 Sumo og som sportsprodusent. I tillegg var Eirik Head of Department i TE Financial Solutions i konsulentselskapet TietoEnator.

Eirik kommer til Matae fra Headvisor, der han det siste året har drevet rekruttering av ledere innen særlig havbruk og teknologi.

Eirik er utdannet ved Queensland University of Technology, og har en MBA i strategi og ledelse fra Nord Universitet. Han har også årsstudium i journalistikk fra Høyskolen i Volda.


Tobias Myklebust
Foto: Tove Breistein

Tobias Myklebust

Assistent søk og analyse

Tobias er assistent i søk og analyse i MATAE AS. Med en bakgrunn innen HR, organisasjonspsykologi og ledelse, er Tobias en dedikert og nysgjerrig profesjonell med en genuin interesse for de menneskelige ressursene i virksomheter. Tobias gleder seg til å samarbeide tett med vårt team og trives med å utvikle seg i takt med MATAE.

Høsten 2023 begynner Tobias på Master of Science in Business med major i Finance, og ser frem til å fordype seg ytterligere i dette feltet. Med sin forståelse av markeds- og bransjetrender vil Tobias spille en viktig rolle i våre rekrutteringsprosesser og hjelpe selskaper med å ta veloverveide beslutninger. Hans engasjement for å opprettholde den gode kulturen i MATAE er sterkt, og han vil fortsette å være en pådriver for å skape og opprettholde et miljø der menneskene trives og blomstrer.


E-post:
tobias.myklebust@matae.no

Lisa R. Thowsen

Prosjektleder CRM og forretningsutvikling

Som prosjektleder i MATAE er Lisa ansvarlig for å implementere og videreutvikle vårt nye kunde- og kandidathåndteringssytem. Hun har fått en svært relevant bredde erfaring som juniorkonsulent i Skavl med CRM og forretningsutvikling.

I tillegg tar hun industri-bachelor i informasjonsteknologi og E-business på Høyskolen Kristiania. Ved å kombinere jobb og studier tilfører hun oss i MATAE og våre kunder det siste innen teknologi og smarte løsninger.

Før karrieren til Lisa for alvor begynte å ta fart, rakk hun å studere italiensk i Roma og var mellomleder i Olivia Bergen. I Roma startet interessen for god mat, vin og det italienske språk. Når hun ikke er på jobb koser hun seg mest med et godt glass vin mens hun planlegger neste tur til Italia.


E-post: lisa.thowsen@matae.no
Mobil: 486 07 481

Lisa Thowsen
Foto: Tove Breistein

Vil du bli med i teamet vårt?