Skip to content
Alle tidligere stillinger

Söderberg & Partners Vest søker daglig leder

 .jpg

Söderberg & Partners er Nordens største selskap innen forsikringsmegling og forsikringsrådgivning. Nå er vi på jakt etter en fremtidsrettet og ambisiøs leder til vårt Bergens-kontor, med tilhørende regionsansvar.

Vi ser etter deg som kan styrke og utvikle vår forretning ved å jobbe med menneskene og kulturen i selskapet og samtidig ha et skarpt blikk for nye muligheter i markedet. Du vil være en aktiv pådriver for videre vekst – og i arbeidet med å gi våre kunder den aller beste kundeopplevelsen.

For å lykkes i rollen kreves kommersiell teft, en evne til å motivere og inspirere de rundt deg, god kunnskap om forsikring og forsikringsmegling og en utpreget «kunden først»-holdning. Da har du gode forutsetninger for å skape et samhandlende rådgivermiljø med en felles identitet – og for å utløse Söderberg & Partners fulle kommersielle potensial.

Som leder er du i stand til å samarbeide godt med andre, du er ydmyk og etisk bevisst. I tillegg er du nysgjerrig på ny teknologi, og du tåler å stå i krevende og utfordrende diskusjoner og situasjoner. Du er komfortabel med å kommunisere internt og eksternt og du liker å selge, forhandle og å møte kundene våre – både de vi har i dag og de vil samarbeide med i morgen.

Vi er opptatt av at du identifiserer deg med vårt mål om å forandre, forbedre og forenkle forsikring og at du etterlever våre verdier: Brave, Driven, Responsible, Helpful.

I Söderberg & Partners møter du kolleger med høy kompetanse, store ambisjoner og et sterkt engasjement. Organisasjonen er kreativ og dynamisk og preges av korte beslutningsveier og stort rom for personlig initiativ. Vi ønsker at nye kolleger skal utfordre og tenke nytt. Du blir en del av et miljø som preges av åpenhet, inkludering og høy grad av trivsel. Vi er opptatt av samarbeid og sosiale møter på tvers av våre lokasjoner, og vi arrangerer jevnlig både faglige og sosiale samlinger.

Vil du være med oss på reisen videre?

For spørsmål om stillingen, kontakt vår samarbeidspartner Matae ved Roy Tore Lysen Jensen, tlf. 909 20 447, Hege Rødland, tlf. 916 17 560 eller Maria Gunnarsen, tlf. 959 09 932. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 02.06.2024 via matae.no. Söderberg & Partners er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, etnisitet eller bakgrunn. Søknader behandles fortløpende.

 

Om Söderberg & Partners:
Söderberg & Partners kjøper årlig inn forsikrings- og pensjonsløsninger på vegne av kunder for over 10 milliarder kroner i det norske markedet. Konsernet omsatte for over 8 mrd. kroner i 2023 og har ca. 5000 ansatte i Sverige, Finland, Danmark, Luxembourg, UK, Spania og Nederland. I Norge er vi ca. 360 ansatte innen forsikringsområdet, med lokal tilstedeværelse i store deler av Norge. Hovedkontoret ligger på Lysaker. Ved kontoret i Bergen er det i dag om lag 25 ansatte.