Skip to content
Alle stillinger

Er du vår nye direktør for marked og organisasjon?

Miljøbilder Os 21-1

Vil du være med å skape eiendomsmeglerbransjens beste kunde- og ansattopplevelser? Eiendomsmegler Vest er i en svært spennende utviklingsfase. I en nyopprettet rolle søker vi etter en engasjert organisasjonsutvikler med kommersiell teft.

Vi ser etter deg som oversetter markedsbehov til ambisiøse planer og konkrete tiltak. Du har klare tanker om merkevarebygging, employer branding og prestasjonsutvikling. For å lykkes i rollen er analytiske egenskaper og svært god markeds- og organisasjonsforståelse avgjørende. Vi tror også erfaring fra lignende ansvarsområder i selskap med hard konkurranse gjør at du vet hvordan du kan lykkes. 

Eiendomsmegler Vest skal være det beste stedet å lykkes. Hos oss får du en spennende mulighet i et selskap i vekst. Med på laget har du engasjerte kolleger som verdsetter utvikling og kompetansebygging. Du vil få muligheten til å jobbe i et miljø med moderne teknologiske løsninger og konkurransedyktige betingelser.

Du vil lede HR og markedsteamet vårt, og stillingen inngår i ledergruppen til administrerende direktør.

Om Eiendomsmegler Vest

Skjermbilde-2022-06-28-kl.-20.31.51-e1668015182272-removebg-preview
En god organisasjonskultur med de riktige folkene er vårt viktigste fortrinn, og du vil være sentral i arbeidet med å skape en 5-stjerners arbeidsplass i Eiendomsmegler Vest. Du vil ha en svært viktig rolle for å sørge for at vi til enhver tid jobber godt med kultur og medarbeiderutvikling, gjør riktige operative og strategiske valg slik at vi sammen skaper Vestlandets beste eiendomsmeglerforetak. Stillingen rapporterer til administrerende direktør Veslemøy Tvedt Fredriksen.

Har du spørsmål?

Hege2

Ta kontakt med:

Hege Rødland
Partner / Grunnlegger
91617560
hege.rodland@matae.no