Skip to content
Alle tidligere stillinger

Er du vår neste kollega innen strategi og rådgivning?

41 - fint gruppebilde-2

Vi leter etter nye kolleger innenfor strategi- og selskapsutvikling. Vi ser etter deg som er trygg i styrerom og ledergrupper der du gir strategiske og forretningsmessige råd i hvordan skape verdier for virksomheter og samfunnet. Du har erfaring med å stå foran grupper og lose dem gjennom komplekse problemstillinger og veivalg, eller med å jobbe 1:1 med ledere som trenger støtte, coaching eller råd.  

Matae er en gjeng med engasjerte rådgivere som har klare tanker om hva som kjennetegner 
verdiskapende eiere, styrer og ledergrupper. Vi har lang erfaring innenfor rådgivning og 
rekruttering i alt fra familieeide bedrifter til store internasjonale konsern. Vi bygger et selskap der vi jobber sammen i tverrfaglige team og hvor alle kolleger kan få mulighet til å eie og påvirke selskapets utvikling. Vi jobber både med rekruttering og organisasjons- og lederutvikling, og brenner for å få de rette menneskene til å gjøre de rette tingene. 

Vi har siden oppstarten i 2023 hatt sterk vekst, og opplever nå betydelig etterspørsel etter rådgivere som kan støtte både med å finne og utvikle dem som skal skape og forvalte verdier i samfunnet. Våre kunder sitter fra Finnmark i nord til Sveits i sør, så selv om vårt hovedkontor er i Bergen så ser vi etter de rette kandidatene uansett hvor du befinner deg innenfor Norges grenser.

Vi tror du har utdanning innenfor økonomi, finans, strategi, ledelse og/eller organisasjon, 
men er åpen for andre retninger. Det viktigste er at du forstår rollen og hva som skal til for å lykkes. Du har gjerne noen års erfaring fra konsulenthus og/eller som leder i profesjonelle organisasjoner. Du vet hva det vil si å støtte selskaper som står overfor utfordringer. Vi jobber med å hjelpe våre kunder med og sette retning, definere strategisen som skal til for å lykkes og støtter dem på veien. Det er en fordel om du har en tydelig profil i markedet, og vet hva som kreves for å lykkes i rådgiverrollen.   

I Matae får du et arbeidsmiljø bestående av kolleger som er brennende opptatt av å bygge en robust, smidig og utviklingsorientert organisasjon. Vi etterlever våre verdier som sier at vi er modige, tar ansvar, tenker nytt, bryr oss og har det gøy. Vi holder til i Bergens fineste kontorer sentralt plassert i Sandviken, men skal vokse videre både geografisk og i antall i løpet av de neste årene. 

For spørsmål om stillingen, kontakt Hege Rødland, tlf. 916 17 560 eller Mads Hundvin, tlf. 926 55 667. Søknad med CV sendes snarest. Søknader behandles fortløpende.