Skip to content
Andre ved roret

Jörn Roegler er ny CCO i Bilberry Technologies

Bilberry Technologies - Toppbilde til nettsidesak

Vi i Matae har fått lov til å være med å rekruttere ny Chief Commercial Officer til selskapet Bilberry Technologies (tidl. Adventure Tech). Nå har tyske Jörn Roegler startet jobben med å skape internasjonal vekst.

Jeg ser fram til å jobbe med det fantastiske teamet i Bilberry Technologies for å sette fart på den globale veksten i selskapet. Jeg bringer med meg erfaring fra ulike kommersielle roller internasjonalt og kan skalere videre det som allerede er en raskt eskalerende SaaS-oppstart med et virkelig differensierende produkt i reiselivsbransjen. Takk til Frode Myrseth og Martin Økland for tilliten de har vist meg - og til Matae AS for den velorganiserte rekrutteringsprosessen.

Roegler er 52 år og bor i Bergen. Han har vært leder med markedsføring og salg som sitt hovedvirke i over 20 år. Roegler har en MBA i markedsføring og strategi fra Cambridge University og en bachelor i Business Administration fra Universität Köln.

I løpet av sin karriere har Roegler hatt flere lederstillinger, blant annet som Chief Customer Officer, Vice President EMEA og VP Strategy and Insight for Antavo Ltd, et globalt SaaS-selskap som tilbyr teknologi for å håndtere lojalitetsprogram hos sine kunder.

Frode Myrseth, CEO i Bilberry Technologies er svært tilfreds med å ha fått Roegler på laget.

Vi er veldig glade for å ønske Jörn velkommen som ny kommersiell direktør i Bilberry Technologies. Han har med seg omfattende internasjonal erfaring fra SaaS-selskaper og vil spille en svært viktig rolle i vår videre vekst. I tillegg vil hans solide bakgrunn fra Customer Success bety mye for innovasjon og utvikling på eksisterende kundemasse, sier Myrseth.

Han peker på at Bilberry Technologies på kort tid har blitt markedsleder innenfor «travel tech» i Norge, og at rekrutteringen av Roegler styrker selskapets nasjonale og internasjonale satsing.

En spesiell takk til Matae for deres forbilledlige arbeid og profesjonalitet gjennom hele rekrutteringsprosessen. Deres bidrag har vært avgjørende for å finne den rette kandidaten for våre strategiske mål, avslutter Myrseth.

Vi i Matae ønsker Bilberry, Myrseth og Roegler lykke til.