Skip to content
Andre ved roret

Head of Business Development and Organisation i Vimond

Vimond - Toppbilde til nettsidesak

 

Matae fikk den spennende oppgaven med å finne ny leder for kommersiell aktivitet og HR i strømmeselskapet Vimond i Bergen.

Steffen Fuglerud er ansatt som ny Head of Business Development and Organisation i Vimond og startet i jobben januar 2024.

Steffen har lang erfaring innen internasjonal markedsføring og salg. Han har bakgrunn fra den konkurranseutsatte detaljhandelsbransjen, og har utviklet betydelig kommersiell og markedsføringsmessig kompetanse de siste ti årene. Fuglerud har en mastergrad fra Queensland University of Technology og en bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI.

Jeg er veldig glad for å ha Steffen med på laget. Han kommer inn i vårt team med ettertraktet kommersiell og markedsføringsmessig erfaring, noe som vil styrke våre salgsprosesser og markedsaktiviteter, sier Fredrik Gunnestad, administrerende direktør i Vimond.

Steffen startet i januar og har kommet godt i gang med arbeidet i Vimond, som for han er en helt ny bransje. Han ser fram til å drive fram strategiske initiativer som fremmer vekst i selskapet.

Vimond tilbyr et veldig bra produkt i en bransje som stadig vokser, så dette er en reise jeg gleder meg til å være en del av!  

Steffen blir leder for det kommersielle teamet i Vimond og skal ha ansvaret for Vimonds globale salgsaktiviteter, men også for selskapets HR-aktiviteter.

Matae gratulerer Vimond og Steffen Fuglerud med et godt og riktig valg for begge.