Skip to content
Alle stillinger

Polaris Media Vest søker administrerende direktør

PMV bilde 1

Polaris Media Vest søker en erfaren og ambisiøs leder med et sterkt engasjement for lokaljournalistikken og den viktige samfunnsrollen til mediehusene våre i vest.   

Polaris Media Vest består av 10 lokale mediehus med store muligheter for vekst og utvikling, som nå skal jobbe mer sammen og på tvers. Vår nye leder skal legge til rette for at mediehusene leverer journalistikk med relevans og høy kvalitet til våre lesere og brukere. Du skal også sikre at vi har et solid markedsapparat og konkurransedyktige kommersielle produkter som treffer på behovet i regionen. 

Vi ser etter deg som har forståelse for endringstakten i mediebransjen. Du motiveres av å utvikle en digitalt bærekraftig økonomi i åtte mediehus med papir og digitalprodukter og to heldigitale mediehus, fra Randaberg24 i Rogaland til Strilen i Vestland. Som leder er du tydelig og trygg, med betydelig gjennomføringskraft og evne til å skape resultater sammen med andre. 

Søknadsfrist: snarest og senest innen 22. oktober.

Interessert og vil vite mer? Ta kontakt med oss i Matae: Roy Tore Lysen Jensen på 909 20 447, Hege Rødland på 916 17 560 eller Maria Gunnarsen på 959 09 932. 

Om Polaris Media Vest

Polaris Media Vest består av 10 lokale mediehus på Vestlandet; Sunnhordland, Bømlo-Nytt, Marsteinen, Stord24, Vestnytt, Askøyværingen, Strilen, Bygdanytt, Øyposten og Randaberg 24. Mediehusene er eid av Polaris Media eller i sameierskap mellom Polaris Media og Schibsted. Det samlede opplaget er på ca. 35 000 abonnenter. Polaris Media Vest har til sammen 75 ansatte.