Skip to content
Alle tidligere stillinger

Tide Buss søker direktør for mennesker og kultur

Skjermbilde 2024-04-02 kl. 12.52.33

Vil du ha en nøkkelrolle i et av Norges mest spennende og innovative mobilitetsselskaper?


Tide Buss søker direktør for mennesker og kultur som er opptatt av forretningsdrevet HR og brenner for medarbeiderne som skaper verdiene i selskapet.
 

Du vil få muligheten til å påvirke operasjonell drift og strategiske beslutninger, samtidig som du støtter våre medarbeidere i deres faglige utvikling og trivsel. På den måten skal vi fortsette å skape gode, bærekraftige reiseopplevelser og være til å stole på – hver dag. 

Vår nye direktør for mennesker og kultur skal – sammen med svært kompetente HR-kolleger - bygge en sterk og samhandlende kvalitetskultur i en organisasjon som jobber sammen og lærer av hverandre. Du må ha sterk motivasjon for arbeidet med å tiltrekke, utvikle og beholde medarbeiderne i Tide.  

I stillingen får du ansvaret for å utvikle og gjennomføre HR-tiltak – til det beste for kundene, menneskene i Tide-organisasjonen og miljøet. Med deg på laget skal vi være en foretrukken arbeidsgiver med god, effektiv og lønnsom drift.  

Vi ser etter deg som har lang og solid HR-erfaring og betydelig kompetanse på å bygge kultur og å drive gjennom endring i et arbeidsmiljø preget av mangfold. Du har gjerne erfaring fra personalintensive virksomheter der sterkt lønnsomhetsfokus er en viktig del av hverdagen. Samtidig kommuniserer du tydelig og effektivt med medarbeidere som har ulik kompetanse, kultur, bakgrunn og språk – og du har lett for å etablere gode relasjoner med andre.  

Du inngir tillit og skaper gode holdninger blant våre medarbeidere og bidrar til at alle i selskapet identifiserer seg med og etterlever våre verdier; stolt, miljøbevisst, ansvar, respekt og trivsel. 

For spørsmål om stillingen, kontakt vår samarbeidspartner Matae ved Roy Tore Lysen Jensen, tlf. 909 20 447 eller Maria Gunnarsen, tlf. 959 09 932.Søknad med CV sendes snarest og senest innen 14.04.2024 via matae.no. Søknader behandles fortløpende.  

Om Tide Buss:

Tide Buss AS er en del av Tide-konsernet, og er Norges nest største selskap for landbasert kollektivtransport. Kjernevirksomheten til selskapet er busstransport for offentlige aktører, bedrifter og private kunder. Den største aktiviteten er rutebusskjøring for fylkeskommunale oppdragsgivere, men selskapet driver også omfattende turbusstjeneste samt ekspress- og flybusser. Tide Buss har over 3300 medarbeidere og en moderne bussflåte med om lag 1600 busser. Hovedkontoret ligger i Bergen.